Kennel Absolutely My

Mina hundar

Startsida Nyheter/Blogg Om Oss Mina Hundar Valpar Valpköpet Tidigare kullar Om rasen Fotogalleri Kontakt Länkar English

 

"Trixie"

Absolutely My Dream Divine

Född 2008-01-31

HD A/A

2 svenska Cert

 

Stamtavla/Pedigree

Foton/Photos

 

Trixie är den som vi valde att placera ut som fodervärdshund från vår första kull. Hon bor idag som en i familjen Edling i Holmsjön, Umeå. Hon är en härlig tik som är med på det mesta som familjen hittar på. Är hon inte med sin matte eller husse så är det säkert någon de fyra barnen i familjen eller deras kompisar som har lite tid för bus eller mys.

Hon är en balanserad tjej som har många härliga egenskaper och som inte hetsar upp sig i onödan. Hon sprider glädje hos sin familj, men även hos oss då hon hälsar på med jämna mellanrum. Syster Yawa är en mycket bra sov- ät- och buskompis, även Alma och Oskar får gärna mysa med henne.

På promenaderna förbi skjutbanan så bekommer hon sig inte när hon hör skotten inte heller när det gäller fyrverkerier på årets olika höjdpunkter, men om familjen tar ton på morgonen då någon fyller år så ylar hon högt och vet inte hur hon ska få dem att tystna - mer pussar kanske... ;)

Hon är en liten nätt tik med ett utseende som påminner mig mycket om hennes mor. I utställningsringarna har hon visat mig sitt lugn och oavsett om hon har en eller flera som visar henne under samma utställningsdag så gör hon det hon ska göra. Trixie har ett flertal bästa tik placeringar och även 2 stycken svenska utställningscert. Både på och under utställningsdagen är det en tjej som tar det lugnt och har denna sommar visat mig  att även husvagn är helt ok, hon har ju campat tidigare med sin härliga familj. :)

Går allt som vi tänkt så kommer vår "gudomliga" Trixie att vara mamma till vår kennels andra kull. Hon är i juli 2012 parad med Hopla Soulmate "Sam".